25. do 28. september
MARINA PORTOROŽ

Piazza Bonaca

Piazza Bonaca je zaradi logističnih zapletov prestavljena na naslednji termin, vabimo vas k obisku sejma med 25 - 28. septembrom v Marino Portorož.

Za vse, ki že dolgo časa razmišljate, da bi zamenjali kakšen kos opreme, prvič pri nas organiziramo poseben prostor »Piazza Bonaca«, ki bo namenjen komisijski prodaji rabljene opreme za kamping in karavaning, samogradnjo, navtiko, pohodništvo, kolesarjenje, potapljanje, ribištvo in vse kar je povezano s kvalitetnim preživljanjem prostega časa.

Naredili smo raziskavo med naključnimi kupci ter nekaterimi prodajalci opreme in pokazala se je potreba po komisijski prodaji, saj bi večina potencialnih kupcev nove opreme kupila novo, če bi prodali staro.

Večina potencialnih kupcev nove opreme bi kupila novo, če bi prodala staro.

Prodajalci opreme pa se zavedajo, da takšen način prodaje pomeni za njih veliko novih kupcev, poleg tega pa bodo tudi sami trgovci na ta način v komisijsko prodajo ponudili stare zaloge opreme po izredno dobrih cenah.

Zato začnite pripravljati opremo, ki jo želite ob koncu sezone zamenjati, saj bo Piazza Bonaca izvrstna priložnost za prodajo stare opreme in nakup nove z sejemskimi popusti.
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

URADNA SEJEMSKA ZAVAROVALNICA
PARTNERJI
Občina Portorož - Piran Marina Portorož Terme čatež Eventim 
MEDIJSKI PARTNERJI
Europlakat Radio center val navtika avto-dom navigator enavtika morjeplovec Izdelava spletnih strani TV h20
SEJEMSKA VODA
radenska
SEJEMSKO PIVO
 
NAGRADE