25. do 28. september
MARINA PORTOROŽ

Spoštovani obiskovalec!

V štirih dneh se nam bo tako kot lani v na več kot 28.000 m2 razstavnih površin na ogled postavilo več kot 1000 blagovnih znamk in razstavljavcev, ki si jih bo po pričakovanjih ogledalo več kot 20.000 obiskovalcev.

Na ogled bodo postavljena počitniška vozila, izredno popularne mobilne hiše, šotori in razna kamping oprema, kampi, turistični ponudniki in destinacije, obmejne občine, marine oprema za pohodništvo in treking, ribiška oprema in oprema za podvodni ribolov, potapljanje, surf in kitesurf in druga športna oprema.

V delu, namenjenemu turizmu, se nam bodo predstavili tuji in domači ponudniki raznih turističnih in vzporednih storitev. Ministrstvo za zamejce in Slovence po svetu pa skupaj s svojimi partnerji pripravlja show room vseh pomembnih obmejnih subjektov.

Sejem je lani poleg domačih podprlo tudi precej tujih proizvajalcev, saj se jim zdi tovrsten pristop pravi za njihov nastop na našem trgu. Tudi na letošnji Bonaci bodo prisotni številni tuji proizvajalci, ponudniki storitev in zastopniki svetovno znanih blagovnih znamk.

Spremljevalni program bo na letošnji Bonaci spet bogat. Med ostalim boste lahko prisostvovali izboru za naj kamp Adria, kjer se bodo zbrali predstavniki kampov od Slovenije do Črne Gore, prireditvi Skipper leta, potekal pa bo tudi festival Ringaringaraja.

Seveda ne bo manjkalo nagrad za obiskovalce in še vrsto drugih prijetnih dogodkov.
 

Uradne ure:

25. september 2014                  od 12 h do 18 h
26 - 27. september 2014           od 10 h do 19 h
28. september 2014                  od 10 h do 18 h      
 
 
Cenik vstopnic:

Redna vstopnica ( odrasli)                                                                                          8,00€
Vstopnica s popustom (dijaki, študenti, upokojenci,)                                                  5,00€
Družinska vstopnica, dva odrasla in trije otroci do 15. leta                                       16,00€
Otroci do 12. let in invalidi na vozičkih ter spremljevalec(ka) imajo brezplačen vstop
Ob nakupu vstopnice s popustom prosimo priložite ustrezni dokument (štud. Izkaznica, pokojninski odrezek,…)

Blagajne bodo odprte vsak dan od 9:30 do 19:00 ure, zadnji dan sejma 28.9.2014 pa od 9:30 do 17:00 ure. V času sejma bodo delovale blagajne na glavnem sejemskem vhodu.


Nagradna igra Bonaca 2014

Za vse obiskovalce smo pripravili nagradno igro s privlačnimi nagradami. Listič boste prejeli ob nakupu vstopnice na info pultu.

Nagrade:

GLAVNA NAGRADA: VIKEND NAJEM AVTO DOMA, ki ga podarja Turistična agencija Adria Holidays.

2. NAGRADA: Bon za novo zavarovanje v vrednosti 100 EUR sklenjeno pri Zavarovalnici TILIA d.d.
3. NAGRADA: Letna naročnina na revijo Avto dom, ki jo podarja revija Avto dom.
4. NAGRADA:  Letna naročnina na revijo Val navtika, ki jo podarja  revija Val navtika.
5. – 9. NAGRADA: Darilni bon za konzervacijo plovila, spiranje in pripravo na zimovanje), ki jih podarja Moto nautika servis

Želimo vam veliko sreče pri žrebanju!

 
 
 
Pravila in splošni pogoji nagradne igre Bonaca 2014

 
1. člen
 
Organizator nagradnega žrebanja je Bonaca d.o.o., CKŽ 135 C, 8270 Krško (v nadaljevanju organizator). Partnerji nagradne igre Bonaca 2014 so Turistična agencija Adria Holidays, Zavarovalnica Tilia d.d., revija Val navtika, revija Avto dom in Moto nautika servis.
 
 
2. člen
 
Pravila nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri Bonaca 2014. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani www.bonaca.si ter dostopna na sedežu podjetja Bonaca d.o.o., CKŽ 135 C, 8270 Krško.
 
 
Nagradna igra  poteka od 25. do 28.09.2014 v času trajanja sejma Bonaca 2014 v Marini Portorož. Žreb nagrajencev bo potekal 1.10.2014 ob prisotnosti 3- članske komisije na sedežu organizatorja. Strokovna komisija bo izžrebala nagrajence, ki bodo prejeli naslednje nagrade:
 
 
GLAVNA NAGRADA: VIKEND NAJEM AVTO DOMA, ki ga podarja Turistična agencija Adria Holidays.
2. NAGRADA: Bon za novo zavarovanje v vrednosti 100 EUR sklenjeno pri Zavarovalnici TILIA d.d.
3. NAGRADA: Letna naročnina na revijo Avto dom, ki jo podarja revija Avto dom.
4. NAGRADA:  Letna naročnina na revijo Val navtika, ki jo podarja  revija Val navtika.
5. – 9. NAGRADA: Darilni bon za konzervacijo plovila, spiranje in pripravo na zimovanje), ki jih podarja Moto nautika servis
 
Pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju je izpolnitev anketnega vprašalnika ter navedba kontaktnih podatkov (ime, priimek, naslov, email, podpis). V nagradnem žrebanju bodo upoštevani samo vprašalniki, ki bodo popolnoma izpolnjeni. To pomeni, da bodo odgovorjena vsa postavljena vprašanja in navedeni kontakti anketiranca.
 
Strokovno žirijo sestavljajo: Mirjana Janc, Lara Puntar, Tadej Puntar.
 
Žreb je dokončen in zoper njega ni pritožbe. Organizator preveri verodostojnost vsakega prejetega vprašalnika in podatkov in še pred žrebanjem ali ob samem žrebanju izloči kupone z neizpolnjenimi ali nepopolno izpolnjenimi podatki.
 
Nagrajenci bodo o nagradi pisno obveščeni, njihova imena bodo najpozneje v roku 5 dni objavljena na spletni strani www.bonaca.si V kolikor se nagrajenec v osmih dneh od prejetja sporočila o prejeti nagradi ne bo odzval in podjetju Bonaca d.o.o. ne bo posredovali vseh zahtevanih podatkov, vključno z davčno številko, lahko organizator izbere nove nagrajence.
 
Nagrajenec pred prevzemom nagrade podpiše izjavo, da se strinja s pravili nagradne igre ter dovoljuje objavo svojega imena, priimka, kraja bivanja v medijih in obdelovanje osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Podpis izjave je pogoj za izročitev nagrade.
 
4. člen
 
V nagradnem žrebanju sodelujejo vsi, ki izpolnijo vprašalnik in ga oddajo v za to predvidene škatle na razstavišču Bonaca 2014.
 
 
5. člen
 
Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti fotokopijo davčne številke in osebne izkaznice. Nagrajenec plača dohodnino v višini 25% od objavljene vrednosti nagrade. Plačilo akontacije dohodnine je pogoj za prevzem nagrade. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je dolžnost nagrajenca.
 
 
6. člen
 
Izžrebani rezultati so dokončni in nepreklicni. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, prav tako ni možna menjava nagrad. Nagrada ni prenosljiva in ni zamenljiva.
 
 
7. člen
 
Udeleženec nagradne igre je vsakdo, ki se strinja s pravili. V nagradnem žrebanju lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, razen zaposlenih v družbi Bonaca d.o.o. in partnerskih podjetjih in njihovi družinski člani.
 
 
8. člen
 
Z izpolnjenim vprašalnikom se udeleženec v nagradni igri strinja, da se njegove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev. Posredovanje teh podatkov tretjim osebam ni dovoljeno. Svojo privolitev lahko sodelujoči pri podjetju Bonaca d.o.o. pisno kadarkoli prekliče. Udeleženec v njegovem imenu njegovi starši, zakoniti zastopnik ali skrbnik s sodelovanjem v nagradni igri dovoljuje organizatorju in partnerskim podjetje, ki podeljujejo nagrade uporabo njegovih podatkov. Osebni podatki udeležencev in glasovalcev se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Udeleženec oziroma v njegovem imenu njegovi starši, zakoniti zastopnik ali skrbnik dovoljuje, da organizator in partnerska podjetja, ki podeljujejo nagrade navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporabljajo za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Navedene osebne podatke lahko organizator in partnerji hranijo in obdelujejo neomejeno oz. do pisnega preklica privolitve udeleženca oziroma glasovalca oziroma v njegovem imenu njegovi starši, zakoniti zastopnik ali skrbnik. Udeležencu oziroma glasovalcu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur. L. RS, št. 20/98 do 86/2009).
 
9. člen
 
Organizator se obvezuje, da bo pridobljene podatke, za katere veljavni predpisi določajo obveznost varovanja, varoval v skladu z veljavnimi predpisi.
 
 
10. člen
 
Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradnim žrebanjem ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov bonaca@bonaca.si
 
11. člen
 
Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti. Organizator bo o vseh spremembah in novostih akcije obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.bonaca.si
 
14. člen
 
Pravila pričnejo veljati od 25.9.2014
 
 
Krško, 24.09.2014
 
 
Bonaca d.o.o.
 
Tadej Puntar, direktor
 
 


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

URADNA SEJEMSKA ZAVAROVALNICA
PARTNERJI
Občina Portorož - Piran Marina Portorož Terme čatež Eventim 
MEDIJSKI PARTNERJI
Europlakat Radio center val navtika avto-dom navigator enavtika morjeplovec Izdelava spletnih strani TV h20
SEJEMSKA VODA
radenska
SEJEMSKO PIVO
 
NAGRADE