25. do 28. september
MARINA PORTOROŽ

Bonaca

Svojevrstni mednarodni dogodek

V preteklih dveh letih je Bonaca postala svojevrstni mednarodni dogodek in točka povezovanja sorodnih panog. Pred nami je že 3. mednarodni dogodek, vsako leto večji, boljši in bolj prepoznaven. Bonaca je v JV delu Evrope napisala recept za uspešno kljubovanje krizi, saj naši razstavljavci beležijo pozitivne prodajne rezultate in so z nami od prvega dne, ko so sprejeli geslo: Kdor ni z nami, je za nami! Potrditev, da smo na pravi poti, so številne sejemske premiere novih modelov na vseh področjih in številni poslovni kontakti, sklenjeni v času sejma, kar dokazuje, da je nastop na pravem sejmu še vedno najučinkovitejši način povezovanja, predstavitve in prodaje.

Nastop na pravem sejmu še vedno najučinkovitejši način povezovanja, predstavitve in prodaje

Zmes različnih, a med seboj izredno povezanih panog

Bonaca je odlična zmes različnih, a med seboj izredno povezanih panog, ki se je izkazala za pravo in edino uspešno recepturo, saj vsako leto število razstavljavcev in obiskovalcev raste, na drugi strani pa smo že nekaj let priča upadu klasičnih razstav, namenjenih samo enemu področju. In prav zato naš organizacijski tim ne popušča, ampak vsako leto sejem nadgradi z novostmi in idejami, da je vsaka naslednja Bonaca še boljša, učinkovitejša in na zavidljivi ravni.
BONACA - svojevrstni mednarodni dogodek

Dejstvo, da je Bonaca prva v Evropi združila kamping in karavaning, e-mobilnost, navtiko, turizem in opremo s skupnim imenovalcem zeleno in eko, se danes kaže tudi v tem, da so Bonaco začeli posnemati nekateri drugi sejmi in razstave, ki so ostali nemočni, brez pravih idej in vizije, kako sploh preživeti, kaj šele razstavljavcu nuditi potreben doseg. Prednost Bonace je tudi odličen jesenski termin, kar dokazujejo vsi največji in pomembni evropski sejmi, ki se vsi odvijajo jeseni (Cannes, Southampton, Monaco, Genova, Biograd, Düsseldorf Caravan, Parma Camper, Rimini Sun...) in samo potrjujejo, da je Bonaca izbrala pravo družbo.

Veseli nas, da je Bonaca postala osrednji dogodek za kamping in karavaning v JV delu Evrope, saj so proizvajalci sejem prepoznali kot pravi in idealen za panogo in tako bodo letos ponovno ob bok Adrii na ogled počitniška vozila vseh pomembnejših proizvajalcev in njihovih zastopnikov. Posledica sodelovanja z www.najkampi.si in podelitev mednarodnih nagrad Naj kamp Adria, ki pripeljejo na sejem vse lastnike kampov od Italije, Avstrije, Hrvaške pa vse do Črne gore, je, da gre za prvi sejem, na katerem lahko vidite tudi vse pomembne proizvajalce tako imenovanih in iz leta v leto vse bolj popularnih mobilnih hiš, ki izberejo Bonaco za predstavitev premier prihajajoče sezone.

Bonaca je postala osrednji dogodek za kamping in karavaning v JV delu Evrope, saj so proizvajalci sejem prepoznali kot pravi in idealen za panogo.

Na sejmu se letos v polni postavi ponovno predstavljajo tudi električni avtomobili, motorji, kolesa in plovila, ki niso več tema prihodnosti, temveč so potreba sedanjosti. Navtični del se predvsem posveča realnosti in plovilom, ki so dejansko dopolnilo ostalim panogam oziroma sodijo v nekoliko širšo dostopnost in čarter podjetjem. Sejem pa bo tudi tako dobra priložnost za predstavitev najemodajalcev vseh omenjenih panog kot tudi dobra informacija za najemojemalce.

Da je turizem v porastu, govorijo vsi, to odlično kažejo tudi številke, množična pa je bila tudi zasedba ponudnikov na lanskoletni portoroški Bonaci, saj so zasedli skoraj celotno prvo halo. Ravno povezava med zelenim turizmom, kampingom in karavaningom, e-mobilnostjo, navtiko in novimi trendi se kaže v tem, da bo ta del sejma ponovno ponudil precejšnjo ekspanzijo.

Zakaj sodelovati in obiskati Bonaco?

Štiridnevno trajanje – intenzivno izkoriščen čas, septembra je statistično lepo vreme, saj ga naročimo že na začetku leta; izredna medijska promocija projekta – številni medijski pokrovitelji (National Geographic, FOX TV, Navigator Karavaning, Europlakat, Avtodom, Val Navtika, Enavtika.si, Avtokampi.si, Radio Center ...); promocija na Češkem, Slovaškem, Poljskem, v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in Rusiji.

Ugodne cene za razstavljavce in obiskovalce, podelitev mednarodnih nagrad Naj Kamp Adria – priložnost za nove poslovne vezi, saj se prireditve udeležijo več ali manj vsi lastniki kampov od Italije do Črne gore. Podelitev nagrade zlata Bonaca za najboljši sejemski nastop, najboljši avto dom, najboljšo predelavo... Karavaning kamp za razstavljavce in obiskovalce – vsako leto več kot 150 vozil v kampu, izredno vzdušje.

Nagrada Skipper leta – v organizaciji www.enavtika.si bo že drugič podeljena najboljšim skipperjem, ki so čez celo leto prejeli največ nominacij.
Izredna prilagodljivost organizatorja, spoštovanje razstavljavcev ter obiskovalcev, kar dela Bonaco še bolj svojevrstno in drugačno od ostalih. Bonaca velja za enega redkih sejmov, v času katerega se svojim razstavljavcem in obiskovalcem posvetijo tudi potem, ko se le-ta zapre. Koncerti in ostali družabni dogodki vsekakor poskrbijo, da Bonace zlepa ne pozabite!

Pridružite se Bonaci od 25. 09.–28. 09. 2014 na najprodornejšem sejmu kampinga & karavaninga, zelenih tehnologij, navtike, turizma in opreme, Bonaca 2014.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

URADNA SEJEMSKA ZAVAROVALNICA
PARTNERJI
Občina Portorož - Piran Marina Portorož Terme čatež Eventim 
MEDIJSKI PARTNERJI
Europlakat Radio center val navtika avto-dom navigator enavtika morjeplovec Izdelava spletnih strani TV h20
SEJEMSKA VODA
radenska
SEJEMSKO PIVO
 
NAGRADE